Skip to main content

APK

Op zoek naar een APK keuring in Beusichem?

Autobedrijf Nout in Beusichem is hét adres voor een APK voor de regio Beusichem en Culemborg. De verplichte Algemene Periodieke keuring geldt voor iedere auto, ouder dan drie jaar. De APK is een in Europa wettelijke verplichte keuring te bevordering van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. Daarom controleren onze APK keurmeesters uw voertuig volledig, zodat u weer veilig op de weg kunt.

Wat kunt u verwachten bij een APK keuring?

Bij veel garages en autobedrijven is het niet helemaal duidelijk wat er gebeurt tijdens een APK-keuring. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat onze klanten weten wat wij doen tijdens een APK keuring in Amsterdam. Allereerst kijken wij naar de standaardpunten van een APK-controle:

  • De algemene staat van de auto;
  • Spiegels: controle op schade;
  • Ruiten: controle op beschadigingen;
  • Remmen: controle van remblokken en schijven;
  • Verlichting: controle van alle lampen;
  • Wielen: wielophanging en bandenspanning.

Bovenop deze controle voeren wij de uitlaat 4-gast-test uit en controleren op koplampafstelling. Wanneer alle punten gecontroleerd zijn melden wij het voertuig af bij het RDW. Wij zijn een door het RDW erkende keuringsinstantie. Dit houdt in dat wij APK keuringen uit mogen voeren en APK keuringsrapporten opmaken.

APK keuring bij Autobedrijf Nout in Beusichem; Geen enkele reparatie zonder overleg!

Bij een APK keuring bij Autobedrijf Nout in Beusichem staat transparantie boven aan! Het kan soms zijn dat wij tijdens een APK keuring gebreken aan uw voertuig ontdekken. Aan de hand van een keuringsrapport geeft de APK keurmeester eventuele reparatie- en adviespunten aan. Wij nemen hierop z.s.m. contact met u op om deze reparaties of aandachtspunten te bespreken.  Gelukkig hebben wij alles in huis om deze reparaties voor u uit te voeren. De kosten worden vooraf met u besproken en pas uitgevoerd indien u hiervoor toestemming heeft gegeven. Wij doen niks zonder uw akkoord!

Maak vandaag nog een afspraak voor uw APK